aldrig mer skogen i järle!!!

sitter just nu mitt ute i ingen stanns hemma hos syrran i torpa som ligger nära järle som ligger utanför örebro.
först så gick jag syrran och pappa på promenad, och då känner jag hur det är något som kryper på min kind, och som ni inte vet har jag panik för småkryp och andra äckliga små saker. till min förfruktan så var det en äcklig älg fluga jag fick panik började skrika, och ja helt ärligt så kom det faktiskt en tår. syrran och pappa tyckte jag var töntig och skulle skärpa mig för att det var folk runt om kring.  efter promenaden så gick vi in, jag började plugga körkortsteori och somnade som vanligt (hatar att läsa viktiga saker) syrran väcker mig och säger att vi ska plocka svamp, jag lunkar med ut i skogen och har glömt bort älgflugan som jag tidigare stött på. jag och syrran vandrar runt i skogen och självklart hittar vi ingen svamp, men däremot hittade jag en envis älgfluga i hennes luva, jag började slå och banka skiten ur den medan hon stog som fryst och undra vad jag höll på med, sedan när hon fattade att det var en älgfluga så sprang vi hem, jag bad syrran kolla mina kläder och min halsduk hon hittade inget, så när vi väl kommer in på hennes tomt så säger jag att vi ska ha tomt runda och kollar ner på min halsduk samtidigt, och vad ser jag då ? JO EN JÄDRA ÄLGFLUGA!!!!!

Älgfluga (Lipoptena cervi) är en art av lusflugor (familjen Hippoboscidae). Flugan är en blodsugande parasit som lever på stora hjortdjur såsom älg, hjort och rådjur, men kan också förekomma på hästar. Följaktligen kallas insekten även för älglus eller hjortfluga.

Älgflugan är cirka 5 millimeter lång och relativt ny i den nordiska faunan. De vuxna insekterna börjar söka värddjur efter kläckningen i augusti-oktober. Den till kroppsformen platta flugan landar på sitt värddjur och bryter av sina vingar för att leva resten av sitt liv på värddjuret. Därefter kryper den in i pälsen och suger blod. Den släpper sina larver till marken och dessa blir flugor på hösten. Den brukar ta miste på sina värddjur och människor, som även kan bli bitna, men de kan inte använda människoblod för sin utveckling. Betten är inte farliga eftersom flugorna inte tros bära med sig några farliga virussjukdomar, dock kan betten ge klåda och svullnad.

Älgflugan är svår att bli kvitt när den väl landat eftersom den är både flat, tjockhudad och försedd med rejäla klor på sina fötter som den kan hålla sig fast med. Den kilar snabbt in under kläderna och gömmer sig, och den är nästan omöjlig att slå ihjäl med handen. Hamnar den i håret kan det krävas en kam för att få bort den.


kollektivet

att bo i ett kollektiv med 3 till tjejer är nog som att vara i en hönsgård lika skitigt och lika mycket skitprat, därför jag gillart :D

Sanaz en av tjejerna som bor i kollektivet hon sa nyss att hon älskar fetaost så mycket att hon vill smörja in det över sin kropp och sedan slicka upp det. skulle jag smörja in mig med något så skulle det absolut inte bli ost.

Malin går stylist en pangbrud med 1 brunt ögonbryn för stunden och de andra svart.

Jennie jag antar att hon är en skön nörd, för vem skulle annars välja att plugga statistik  och sedan göra läxor varje dag?

nog om skitsnacket om mina underbara blåsta sambos kan ju säga att jag inte är så mycket bättre själv.

BTW, gick på fotbollen igår örebro vann, gjorde målet i första minuten GOOOOODIIIE.

nu har jag ätit upp mina oliver och nu är det dags att fortsätta städa, cyaaaaaa

fotboll?

judith och judith mina nya dubbelgångare har jag hört!

idag har man varit modell för make up och hår på gymnasiemässan heeeeelt okej, sedan tränat och vart på en fin tur med sofia, och just nu så kommer jag till den punkt som beslutar min kväll. antingen så ska jag tvätta och städa eller så drar jag på fotboll med patricia. i just don't know what to do

it's amazing, peopel do belive the lie

som vissa av er kanske inte fattat, men mitt bröst hör inte hemma på en blogg därför så ska ni veta att den inte är min haha...

men men idag har man vart på promenix med sofia, är helt slut efter den och imorn bitti blir det upp att träna på gymmet. förresten så har jag äntligen kommit igång med mitt projektarbete så har beställt saker för över 300:- och jag hoppas och vet att detta kommer bli perfekt om jag får all hjälp jag behöver

- thank you rihanna for being my insperation.



VARNING VARNING



mina kompisar tror att detta är jag om 10år. vet inte om jag ska skratta eller gråta, he he he tror dom betalar iaf

sluta älska dina tuttar

just nu sitter jag och kollar på mina bröst gosar lite med dom,
 och så får jag kraftiga slag över min arm av en så kallad clara, sedan säger hon sluta älska dina tuttar så mycket. men inte mitt fel att hon inte får en del av kakan. eller ska jag säga bowlingkloten ?

en fin bild på min vänstra tutte

är ironisk för er som inte vet...

E-kontakt

för alla er som har tråkigt under dagarna besök www.e-kontakt.se så kommer ni hitta ett nytt och fint intresse att förgylla eran dag med :D här är ett exempel!!

Om mig själv

Hejj jag är kort klipp bruckar för de mesta vara glad.
Jag kan gå i olika sotts kläder men mest jens tröja uttan luva.
Bruckar umgås med väner tränna litte då och då vara utte med min hund om jag har lust gå på krogen träffa litte folck kan ju vara roligt de. just nu har jag inget men kommer få jobb på IKEA på fynd av delningen.
bor hemma hos mor och far med farmor inte så longt ifrån oss kan hellsa på henne ibland min morfar bor litte längre ine i örebro men kan gå till han när jag vill.
Mina väner är mitt liv kan man säga uttan dom är det inget roligt vara med dom får mig alltid på glat humör då men om tjejen jag skulle få skulle få mig änu gladare.

Om den jag söker

söker en tjej som gillar för det förste Elvis låttar men hon får gilla anat ochså.
hon ska kuna gilla gjur som jag gör eller jaa om han gillar dom litte gör inget..
hon ska inte heller vara otrogen mott mig ska kuna beräta svåra saker för varandra som kan vara svårt.
litte roliga fantasier vill jag att hon ska ha med.



CYA LONLY SUCKERS

Sunday bloody sunday

Idag har jag vart på promenad med mormor klappade en ko också, sedan var det lunch åt en kycklig thai soppa, helt okej god. sen efter maten så tog jag och morfar en sväng och körde lite bil, var ungf en månad sen jag körde sist men gick skit bra, lärde mig även att fickparkera.

imorn är det skola och träning som gäller igen.

sitter och pluggar just nu därför detta tråkiga inlägg, kan även påstå att de andra inläggen inte heller är så roliga.
ttyn
säxxxäää

Skype

ärligt talat har jag vart vid datorn hela kvällen just nu sitter jag och kikar på vampire diaries season 2 helt okej.
har även Skypat med min pappa som befinner sig i Zurich just nu, and i do miss him.
hittade under vårt skype samtal även min drömtelefon som jag ska försöka tvinga honom till att köpa den till mig, för jag fyller ju som sagt år om mindre än en månad :D
jag älskar mat och här är jag med fatet i högsta hugg :D

i want the old days back

Just so you know it's saturday

idag är det lördag, sitter hemma hos mormor och morfar just nu, dagen har spenderats först på IKEA sedan på marieberg.
fick även ryggen fixad av en high class kiropraktor så nu känner jag mig 10 år yngre igen :D

Gjorde nyss ett teoriprov på datorn, det värsta är att jag aldrig läst teori förut i hela mitt liv, så jag hade ju ingen aning om vad frågorna menade men fick iaf 50 rätt av 70 I FEEEEEEL PROUD OF MYSELFE.

and as my fatbrownbaby say's TATA
en bild på mig för 10 år sedan precis :D JAG BJUDER PÅ DEN HAHA

FRIDAY. only bitches hit the high note

nööööööööööööööööööööööäääääääääääääääe.
inte för mig, idag har man lärt känna fint folk och fult folk...
imorgon vill jag åka till mormor och morfar, känner mig släktkär och min framtid är planerad.
En TANKE!!

killar är knepiga de gillar snusk och dirtytalk men i verkligheten är de bara 00000000000 när de kommer till kritan, varför banga ur när en tjej är villig att sära på benen, just nu är mina stänga ett bra tag framöver!.


VILL ÄVEN TACKA ALLA MINA FAAAAAAAAAAAAAAANS, kom just på att jag inte har några.

men iaf freja min vän jag sa att jag visste det och visst FAN hade jag rätt, ska be alla jag känner rösta på dig så att jag känner mig lite C:OOOLAR:E




Thank good it's friday

mensen är slut och det är fredag :D

idag har jag sett 2 nästan mordförsök, första var när en cykel ramla brevid en buss när bussen åkte personen på cykeln gled mot bussen och skrek, dock klara hon sig, den andra tjejen på cykel höll på att bli överkörd av patricias bror som just fått körkort. THANK GOOD IT*S FRIDAY tror det är den trettonde

nu är det lite förpärla sen krogen

 :D

Hey good looking say what ya cooking

It's a sad morning.
vaknade upp kl 6 av en känsla att sofia skulle inte träna imorse OCH OM JAG HADE RÄTT!!!!!
så jag drog och tränade själv, tråkigt att det aldrig är snygga killa på gymmet på morgonen.

just nu så tycker jag att fettet borde rinna av eftersom att jag inte äter mat utan bara soppa p.g.a. min jävla plast tand, och sedan så tränar ju jag som en tok också men icke sa nicke  min kropp vill fortsätta vara fet :(
min fina tillfälliga tand som ger mig alla boys!!!!!

All for my fat blonde baby

som sagt så brukar jag inte blogga hatar att blogga, men jag gör allt för dig louise som rubriken säger!

nästa inlägg kommer imorn, för nu ska jag sova. ska upp kl 06.00 och packa träningsväskan och runt kl halv 7 så kommer sofia så ska vi träna innan skolan.

 CYA

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0