vad hände?

ibland orkar man inte skriva, eller så är man för upptagen, själv har jag haft skit kul och gjort så sjukt mkt saker :D kanske börjar skriva snart igen hihi

im not in the mood for a love song.


just nu så vill jag ut ut ut ut ut ut, dansa. get lost lose my mind im one of a kind.

hahahahahah jag dör.


bevis!

Linnea säger:

 men är det till din mamma bor eller din far? din mamma va för där bor du juj mest

patricia säger:

asså linnea har du dyslexi på riktigt eller???


Oh it's monday.. again.

Hade sovmorgon till kvart i 1 idag, eller jag började min lektion då. men jag försov mig i duschen så kom försent. satt en timme och sov i duschen tror jag haha. men det vare värt!! sen i skolan så hade jag lektion i ca 1 timme, och slutade. men var kvar och sydde lite på mina byxor som är nästan helt klara, känns bra eftersom jag började med dom idag, hatar att jag köpte discotyg jeanstyg med glitter i för jag kommer ju aldrig använda dom, men modellen är så sjukt snygg, så ska nog sy ett par likadana i svart och med andra modeller så att dom blir lite coolare!  sen så har jag även lekt dataproffs fixade jennies dator som hade brakar ihop och som tack fick jag en solning och hemmalagad pizza :D 

cyaaaa

there is no rest for the weekend




voice, lyrics, feeling.
-just gotta love it!

and its a happyface

är så sjukt glad så att jag vill låta mina ögon fyllas med glädje tårar och klistra fast min mun med tejp så att den håller sig uppe! måste säga jonte jag älskar dig verkligen, för ingen annan har någonsin erbjudit sig att köpa mat till mig för att jag måste ju tydligen äta eller kläder när jag säger att jag ska börja hora för att få in extra pengar. sånt som en bra person säger. så tack för att du gjorde hela min dag bättre!  :D

friends since 5 and until we die ain't that right ?

om dig om mig om oss

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.


inte okej!

inatt väcktes jag av ett samtal från sanaz då bad hon mig kolla om jennie kommit hem. jag sa nej men hon bad mig kolla iaf, hittar jennie på golvet vid toan där hon sitter nerspydd och jag kliver självklart i hennes spya. sanaz ringde igen och fråga om hon var hemma, då sa jag ja och att hon spydde sönder! sanaz ville då att jag skulle gå in till henne och vända på henne för att om hon skulle spy i sömnen så skulle hon dö. jag var bara så trött så jag sa nej!. slutade med att jag låg vaken till 5-6 på morgonen och undra om hon hade dött. men såklart var hon levande och kom och banka på min dörr tidigt som fan. jag orkade inte svara då heller. och nu vid lunch så är hon fortfarande full!!!!! och jag som skulle till praktiken ligger död i min säng och kan inte röra mig nästan. skulle ut och hämta posten och då flög jag omkull, så ja det ger ju svar på att jag kommer begrava mig i min egen säng idag. sanaz ville även skryta med att hon klivit så mycket i jennies spya att strumporna fastnade i golvet, detta ville hon då demonstrera i mitt rum... nej sanaz inte okej!

detta är vad jag önskar mig i julklapp! - en ordbok, min svenska är sämre nu än när jag gick på förskolan. fast som mamma sa redan då, varför är du bättre med uttal/stavning och att läsa engelska böcker än svenska?


obs, kom på varför den kan ha blivit sämre, bor ju med en blatte och de andra i mitt hushåll är alkisar

page?




tror min mun lider av någon sjukdom, för jag ler på alla kort jag tar! tyckte det var lite kul att jag kan ha ca 3 frisyrer med 1klipp :)  och funderar på att klippa page, fast vet inte.

hoes and hoes

Att bo med 3 tjejer är inte alltid lätt!!

idag har jag haft fullt upp hela dagen, först var jag i skolan till halv 4, sedan kom fanny och hennes kompis och mötte upp mig efter det drog vi till stan och köpte färg. sedan drog jag och fanny hem till henne och gjorde mitt hår steg ett, efter det så fick jag skynda mig fort som tusan till ett högstadie där jag skulle prata om min skola/linje lärarna var där också, men måste säga att jag gav nog ordet information en ny innebörd. Pratade mer än lärarna och konstant, vissa av dem kollade snett på mig. antar att det var för att de inte fick något sagt! men det var kul, efter det drog jag hem kom hem vid 9 tiden på kvällen. och när jag kommer hem så möts jag av tjejer i trosor och linne och de var även fulla, det första de gör när de ser mig var att undra vart fan jag hade varit, varför jag inte svarat i telefon. de trodde jag hade dött i en snödriva eller blivit våldtagen. sen så tyckte de att jag såg så mycket ovanligare än vad jag brukar göra. de kom sedan på att jag fixat utväxten, efter ett tag kom fanny då satte vi igång med färg nr2 och medans vi fixade mitt hår så sitter mina tjejer som jag bor med och dricker med deras vänner, sen så skulle de röka och istället för att röka ute som man ska göra så gick de in i köket och satte sig under fläkten, och just nu kan jag tro att jag bor i en skorsten. måste påpeka att vi bor i ett rökfritt hus/område. ingår i vårat kontrakt. haha.

dags att sova, praktik imorn och även körlektion!

ny hårfärg :D

STEG 1  utväxt


STEG 2 Slingade håret och fixade utväxten


STEG 3 
färgade hela håret med en violet och vit färg



STEG 4 
KLART vittvittvittvitt!!!



hjärndöd

min hjärna fungerar inte för 5 öre just nu, jag är så sjukt trött och jag vill bara att min tvätt ska bli klar. känns som att jag inte fattar vad folk säger i tele eller på datorn. antar att det är för att mina ögon är nästan ihopklistrade :O

WHYY

det är bara det ordet som finns i mitt huvud just nu! varför all denna snö på en gång?  jaja! jag bjuder på lite humor i snökaosen :)


istid?

i helgen så hade sanaz besök av sin mamma, de hade varit inne imitt rum och kikar på film, hennes mamma hade då sagt att jag skulle behöva en egen flyttbil bara till mina kuddar, jag håller med!!
inatt så fick jag för mig att jag inte vill känna mig så ensam i sängen så jag fyllde den med kuddar, tror jag har haft mitt huvud på minst tio stycken och sen flera runt om vilket resulterar med en ganska så skön nackspärr. men antar att den går över... och förresten!  VEM FAN STÄNGDE AV VÄRMEN ???????  det är fan inte okej nu, jag vaknar upp innan mitt alarm och hackar tänder mina nippels är styva, nästan som ett vapen. alla kuddar jag inte sovit på känns frysta. just nu så tänker man,  HAWAII WHY ARE YOU SO FAR AWAY???

im on top

tror sanaz gillar min musik, eftersom att låter hypnotize u med N.E.R.D är det vi lyssnar på här hemma, bara den inget annat!

humor.


Machine Gun Scare Prank brought to you by Funny Clips

high class hoe

idag var jag hemma från skolan, sen iväg på en intervju och sen efter det så fick jag stå och predika inför massor med högstadieelever om varför våran skola är så highclass! idag har jag varit riktigt stilig, tajta svarta byxor svarta stövlar med klack en soft tröja stort halsband och en svart kavaj. vissa av ungarna fick för sig att jag var en lärare och andra personer som jag träffade fick för sig att jag var frisör. Usa mötet gick topp så nu får vi se hur allt slutar.


le så kommer du möta glädjen

det är inte kärlek bara åtrå.



orginal.


kollar på naturpogram, vilka konstiga djur det finns!


.f

kan inte somna! började kika på bilder från förr, och allt jag känner nu är tyngd och fan ta dig. fan fan fan fan!!!
hoppas morgondagen blir bättre, då är det USA möte och sen ska jag hålla tal.


Ge mig måndag!!

är fortfarande hemma hos jossan, just nu är hon i duschen sen ska jag följa med henne och handla mat. efter det så ska jag bli hämtad av sanaz mamma för att få skjus hem, jag känner mig inte riktigt kapabel till att gå långt med en väska som väger över 10kg! och jag vill verkligen ha måndag! det första jag ska göra efter skolan är att springa hem och kolla om jag har fått min telefon! jag drömmer om att kunna ge louise hennes största njutning på länge där hon slipper höra att varje gång vi pratar i 2 min att jag säger att mitt batteri kommer dö. men främst längtar jag efter min nya mobil så att jag kan skryta inför min tekniktokiga familj, morfar kommer bli så avundsjuk.
Iphone 4 will you marry me?
-
och får jag inte dig imorgon så kommer jag bli tokig, för jag vill inte vara tsm med min lg längre. It's over .


morgon mys.






hahaha känns lite som igår, när vi stog och dansa så skulle jag ta upp handen och råkade ge syrran en blåtira.

exakt vad du är

Just close your eyes let me hypnotize you
I can make your storm feel sky blue
Girl when you're lost you know I'll find you
If I'm not beside you
I'm inside you .



dags att sova kanske.

haha

haha ja nu blir jossan sur att jag skriver detta, men hon hade gått och lagts sig, och nu bara några minuter senare så kommer hon upp och säger att hon ska spy. he he he. skönt att det inte är jag. och just nu så hör jag hur hon vräker ur sig på toan.
GIVE IT TO ME GIRL.






 i'm all yours, just give me you.

lördag. eller hur var det?

kom nyss hem från syrrans maskeradfest hon hade för att hon fyllde 21. måste erkänna FAN VAD JAG HATAR TRÅKIGA PERSONER SOM INTE KAN SLÄPPA LOSS!!!
 alla på festen var 25+ ungf förutom jag! och jag måste erkänna jag var nästan den enda som vågade prata, antar att jag antagligen har för mycket luft i mina lungor eller för mycket röst. men vissa personer var så jävla tråkiga och snacka skit så man hörde. ville ärligt talat bara ta en jävla pistol och skjuta dom mitt mellan ögonen, men jag är inte så farlig av mig, nu är jag endast hatisk och förbannad!  är hemma hos jossan och vräker i mig godis, fy fan vad gott har inte ätit godis på år och dar känns det som, men just nu så kollar hon på en så jävla dålig svenk serie så man undrar om hon är frisk, men jag är snäll och låter henne titta hur mycket hon vill, frågan är om man ska avsluta kvällen med ett glas vin eller mjölk.. känns som om att mjölk är den skönaste idéen.



makes me wanna do nasty things with you


bestnight

Inatt när jag gick och la mig så hade syrran envisats med att hon skulle sova brevid mig, jag sa att det var okej. sen på natten när jag kom upp och skulle lägga mig brevid henne så låg hon över hela sängen, så jag fick börja med att lägga rätt alla kuddar och sedan lyfta på henne och lägga henne rätt! sen när jag gosade ner mig brevid så ser man hur hon börjar le i sömnen och ska lägga sig på mig för att somna, haha kul att det är dessa små saker som kan betyda så mycket! och nu har jag haft 2 toppen helg nätter på rad! de bästa på länge.


I want to say, I miss you but I don't know if it's ok?








idag fyller min andra syster 21 så blir att gratta henne :)

For you the sun will be shining.

i'll love you now and after death do us apart.


Halo

hahahah ja det är antagligen första gången och den sista ni får se ett sådant inlägg från mig. och måste erkänna att jag kommer aldrig söka till idol. för där kan jag inte fejka snöflingor. NJUUUUUT medans ni kan.




hehe louise du vet att du är grisen va ?


wazzaaaaaa


imorse sa min hjärna ifrån. jag skrev ett blogginlägg att jag skulle till tandläkaren, men kopplade sen inte att jag skulle dit. sedan ringer min moster och frågar om jag är påväg, jag får panik när jag inser att jag skulle vara där om 30 min. som tur var så kom min moster och kusin och hämtade upp mig, tänkte att jag skulle vara smart och ringa mamma och säga att jag blev lite sen, tar telefonen och ringer.... stressad som jag är så säger jag jag är 2 min försenad förstår du, hör sedan att jag ringt till syrran.. och när jag kollar i handen har jag tagit hemtelefonen och åkt iväg med den... sååå ja, tror hjärnan behöver återupplivas. fikade på stan med kusinen sen och sen så såg jag hennes mage och ja! jag trodde aldrig jag skulle säga det till henne, men jävlar vad fet. haha nu ska jag fixa här hemma och sedan blir det familjemiddag. cyyyaaaaa

4ofakind

Förra helgen blev jag en i mängden  som de andra tjejerna i huset, fast för mig slutade det med ett besök hos kiropraktorn för jag inte kunde gå. what a stud
you just gotta love it.

5november2010

Idag har pappa namnsdag så grattis Eguen :)
har under min vecka som bestått av lov gått upp innan kl 9 varje dag, känns ganska värt! ska snart vara hurtig och gå in till tandläkaren, längtar inte. hej 1 timmes långpromenad.

ett problem i falun
varje gång jag åker till falun får jag byta tandborste fast jag redan har en, så vem är boven i hushållet och använder min hela tiden ?


frågan är hur trött man kan vara, i veckan träffade jag syrran en sväng hon hade tagit på sig 2 par olika skor till skolan och inte märkt det förens i mitten av första lektionen, och nu jag imorse.. skulle ta fram mina kläder rycker fram trosor strumpor bh byxor och tröja, ska börja klä på mig och märker att jag har tagit fram min militärhjälm istället för BH. anledningen till varför jag har det i väskan är för att syrran fyller år på lördag och ska ha maskerad fest. antar att jag börjar köra redan nu.

Falun

är hos min mor i falun nu, tydligen så ville mina småsyskon att jag skulle väcka dem när jag kom hem så var nyss uppe till deras sovrum, först upp till min bror sjöng carlsson världens bästa carlsson för han och viskade adam i hans öra, dock så sov han som en stock och vaknade inte, nästa besök var in till syrran då började jag prata om godis att jag hade flera kilo åt henne som hon fick äta upp(hon älskar godis) och som vanligt så har jag otur och hon reagerade inte hon heller. men det var ju värt ett försök iaf. såg även mina skolfoton, mamma och min låssaspappa sa att det var det finaste de sett på mig och att de måste hänga upp ett. så det var ju lite kul. nu sitter jag med tända ljus vid köksbordet och filosoferar, skrev även ett gulligt, eller njae kanske mer omtänksamt sms till en bara för att jag kände för det.  på tåget hit så satt jag och läste en bok, läste ut hela boken, den var bara 150sidor så det gick ju fort, hatade slutet men tror det kommer en fortsättning... antar att författaren fick slut på idéer just då när han skrev den. 

och nu fick jag kattsällskap i knäet, jag tror jag gillar att vara hemma. 

telefonen ringer!

Jag står i köket, hemtelefonen ringer mormor svarar : Christina! ... tjejen i telefonen låter rädd och svarar : eeeehm ja hej! mitt namn är hmmm ja Louise, ehm ja mmh jo är Linnea där?  

enligt morfar!

Enligt morfar går det att göra allt med rätt belöning!
inser att han har rätt....


Alien?

Det som kännetecknar en alien är ett ovalt ansikte med stora ögon, ofta en min som gör att de ser förvånade eller besvärade ut!



Linnea, en tjej med ovalt ansikte stora hjälplösa ögon och ett darrigt uttryck som får vem som helst att smälta!




jag ser likheten.   mama who did you fuck?

louise = mardrömmar

att prata med louise ger mig mardrömmar, hon har pratat om hela veckan om att hon ska överföra kvinnliga spermier i mig så att jag kan föda hennes barn. ibland så undrar jag varför jag är hennes vän. inatt drömde jag att jag var på smällen och när jag skulle föda så ramla det ur ca 10 st mini louise. bara det gör mig förtvivlad. 
tänk er själva.....

 

jaja

inser att i arboga händer hemska saker.

i detta hus så härjade den tyska kvinnan. just nu är det nymålat och en annan barnfamilj bor där.



I denna å så drunknade en pojke när han bestämde sig för att knyta fast sig i en cykel och cykla över.


imorse tog jag en powerwalk med mormor och efter det en springtur. det känns att man lever.
inser även att min mormor och morfar måste vara de enda personerna som fortfarande använder näsdukar, och även har med sig dem överallt. ni vet tyglapparna. och även att kika på ett hus där folk blivit slaktade ligger mindre än 1min från min mormor och morfar.

in color







dear Alien wont you come take your daughter back?
- inser att tar man för mycket bilder blir alla fula och lika. när man ska se snygg ut blir man en fjortis och ska man se ut som en fjortis ser man störd ut. insåg just att dessa 24 fönster var ett skämt. det var över 90 på nedervåningen och minst hälften där uppe.

haha Psyk!

igår natt fick jag bekräftat att jag måste ta det lugnt och inte söka efter en kick. sökte sympati hos louise, men hon sa, ja det växer ju ut snart iaf. och mormor fick en chock imorse. efter mitt okloka beslut så hade jag fotomaraton i 1 timme, ja jag ser ju inte så tokig ut.

sjukt!

Jag har sjukt tråkigt!, vill göra något med mitt hår, färga klippa men även behålla. vet att allt jag vill göra med impuls slutar fel. nu ska jag nog sova. hejdå

Jag visste det.

haha äntligen får jag det bekräftat!
tack facebook!

Hur nigga är du?!
Linnea är en nigga!:
1: Du är extreme niggan som niggar ner alla niggas

bila


Aktiv

Min mormor är speciell! hon lägger sig innan kl 9 varje kväll och går upp runt 4-5 varje morgon, imorse vid 5 tiden hörde jag henne men sa inget, sedan när kl var 7 så kom hon in i mitt rum för att väcka mig. jag tittar med mina svullna ögon och säger snart mormor snart. går upp när kl 07.04 och släpar min trötta kropp in mot köket, väl inne i köket så möts jag av att hon har bakat 2 olika kakor, på 2 timmar.. vilket för mig kan kännas en aning överambitiöst men som sagt hon är aktiv och van, 07.15 stog vi ute och var hurtiga, dags för morgon rutten, vi var hemma igen runt 07.50 måste säga att det är nytt rekord för oss. väl ute på våran tur så såg vi 4 rådjur och 4 kossor. Dessa kossor ser vi varje gång vi är ute och går. 
nej nu vill jag sova igen.  måste erkänna att min dröm var så skön, jag höll i min kära iphone 4 och visade stolt upp den medans jag gjorde de andra avundsjuka. och som pricket över i, så var jag kär, måste säga det kan vara en härlig känsla.


bild från 2006, samma ställe, samma kor.



världens finaste!

Kärlek?

  • när jag och louise pratar i telefon pratar vi mest om killar fest sex eller bara massor med konstiga skämt. vi säger även att om vi är 40år och ogifta så ska vi viga våra liv till varandra, för med tanke på att man inte vill dö själv så skulle det kännas bra om det var nån som man känner iaf. har även tänkt på att dagens kvinnor/killar är kräsna varför söka efter ett utbud som antagligen aldrig kommer komma ut på marknaden? eller när man har hittat det finaste att hänga i julgranen så anser man att den börjar bli lortig och så slänger man den, ger sig ut på marknaden för att leta efter en ny? Jag har varit kär 1gång, om det var bra kärlek det vet jag inte om jag kan påstå, men för mig var det iaf kärlek. det hela slutade med att vi sårade varandra och då finns det bara 1 svar, vi passar inte ihop. det var 2.5 år sen tror jag, efter det har jag inte viljat ha en att tycka om eller någon som tycker om mig, för jag är rädd att samma sak ska hända igen. Fast om man ska vara ärlig så är det nog väldigt skönt att veta att man har någon att prata med eller ha någon som man vet gillar en. för alla förtjänar vi uppmärksamhet på bra nivå. folk har ofta krav listor fyller personen inte upp kraven så går man vidare och letar upp nästa test person att bocka av, fast man bara gett personen bara 1 chans eller mindre.
  •  
    antar att om louise skulle haft en lista så skulle den se ut såhär :
  • Längre än mig, det vill säga över 1.80
  • samma skorstolek så jag slipper köpa nya så ofta (43)
  • gilla rederiet
  • ha humor
  • älska min bff linnea
  • kunna bära hem mig efter krogen
  • bli mer kär i mig ju tjockare jag blir
  • kunna stå ut med att jag älskar katter som kissar i min säng
  • laga mat och städa
  • kunna stå ut med mina ägg fisar
  • va rik
  • ge mig allt jag vill ha
  • har du inget av detta över så kan du dra!!!

Ju mer jag läser listan för mig själv så inser jag att den passar perfekt in på louise och börjar förstå varför hon fortfarande är singel!


i guess we all want love.


mohahaa.......

tänkte att åka till mormor och morfar var en bra idée och jag tror även att jag har rätt. så ska åka till skjutbanan med morfar och tävla lite mot de erfana, im happy!

mmmmmmmmmmmm


I love.

Det sämsta med att packa en stor väska är att man lägger i massor med onödiga saker, och får oftast bära den själv. min väska väger ton och ja! jag får bära den själv, men nu har jag iaf saker så jag klarar mig i en månad känns det som. haha..  frågade mormor om jag fick ta en lång dusch, hon svarade : vad menar du med det? jag sa : Ja en dusch som är mer än 30 min. då svarade hon : vi har över 300liter varmvatten, duscha så länge du vill men tänk på att du får skylla dig själv om det inte finns varmt kvar sen. och det var exakt det jag gjorde satt i duschen tills kylan kom, så nu sitter jag i pjamas och känner mig på bättre humör och som en knubbig liten säl.

bye

har just nu packat den största väskan med onödiga saker och jag säger bara fan vad skönt att dra!!!

stava rätt?

hatar att skriva på datorn!! blir alltid stavfel, annars så skyller jag på att jag har skrivsvårigheter så att jag får medlidande och folk tycker det är okej att jag stavar fel.
fast så är ju inte fallet.

Spy

jag brukar aldrig vara den som retar mig på småsaker och alltid är glad men idag är jag fan förbannad, jävla svinstia horhus och fittor är exakt vad jag känner att jag bor med, fast vet att jag egentligen inte menar det, men är fan förbannad! har missat tåget till mormor och morfar för jag har städat ett kök, eller ska jag säga skitrummet låg fan fett överallt odiskade saker och mögel! mår så jävla illa. och nu ser det äntligen rent ut iaf, städade toan med som såg ut som att man haft smink krig i med puder och ögonskugge färg överallt! det hela slutar med att det står cirka 10 sop påsar ute i hallen, antar att det är lika bra att jag går ner med dom med, annars blir det väl ett större fucking jävla berg!!! jag ger upp! längtar tills plugget är klart för då ska jag här ifrån, och antagligen aldrig mer tillbaka. nu är det dags att duscha och packa väskan, tacka skolverket som ger mig lov och chans att smita bort.  

nötter!

Ge mig NÖTTER!!!! är så sjukt sugen på salta stora goda nötter! ska tvinga med mig fanny till lidl och köpa över 1 kilo och smocka i mig, sen ska jag ligga och jäsa!


Jag tror apor är de nya gärningsmännen!

en hel del har pratat om hur hemska vi människor är som springer runt och våldtar varandra, efter att ha sett detta klipp så borde polisen sluta leta efter män eftersom att vi människor tydligen härstammar från apor. hahahahahahahah förlåt men det är så sjukt!


kan man köpa en ny rygg?

min dag har varit hemsk! skulle imorse resa på mig och fixa lite inser snart att jag inte kan gå med ryggen rakt! utan jag får gå med ryggen lutad, fick gå till kiropraktorn som fixade till ryggen iaf så det var skönt! men proceduren att fixa sig innan man jag dit var hemsk, syrran var hemma hos mig och snackade lite, så skulle jag ta på mig ett par trosor samt bh börjar med att jag inte får på mig mina trosor själv utan får be om hjälp, bh:n gick på helt okej efter ett tag! så måste erkänna att bli handikappad är inte min grej!
och just nu funderar jag på att starkt ta en powernap och sedan städa hela lägenheten så den ser ut som en orörd miljonvilla!

Jaha?

sanaz kan vara den person som får mig att mest undra, hur fan menar du då? enligt henne så är hennes hår bäst när hon vaknar och är bakis och att hon känner sig snygg! och jag känner helt ärligt inte lika för 5öre!! mina ögon är svullna mitt hår ser helt förjävligt ut min rygg har sprungit sin väg och ja! mitt huvud är ovanligt klart! igår så grinade jag som en liten bebis, jag brukar aldrig gråta för då känner jag mig bara som en jävla mes, vilket jag var igår! en jävla mes är exakt rätt ord. la mig inne hos jennie och grinade sönder medans de andra hade fest här hemma tror även jag grina över 2timmar igår sökte jag efter fyllan 2004 tror helt ärligt jag fann den!
så nu är den stora frågan, undra om jag ska upp och fixa mig eller ligga kvar i min säng och lata mig lite till?

RSS 2.0