make up break up

har sminkat fanny på ena ögat, måste erkänna jag är jävligt bra! men ärligt. efter att ha färgat hennes ögonbryn 2ggr ikväll och målat i dom samt sminkat hennes ena öga så borde hon hålla för det andra!


Heeeeyyy frågan är om man ska hem och sova ?

2004

just nu sitter jag hos fanny vi dricker lite cider/vin/skumpa/sprit. vi tänker på 2004 när vi var små och gjorde fula saker, vore så jävla skönt ibland att ta sig tillbaka till den tiden då man inte tänkte på vad någon annan sa, men just nu är det 2010 och man har mognat! ibland är jag som en brun banan och ibland som en grön, personligen gillar jag de gröna mest! 2004 höll man sig till 7.0 eller smuggel vodka och tyckte att man var så jävla cool. medans man nu 2010 tvingar fok att köpa ut för att 2004 är över, fast kan säga att ju mognare man blir liksom en brun banan desto skönare är det att ha kvar barnasinnet!  det sköna är när man är två stycken och dricker för att ha kul är att man kan vara sig själv vilket jag har längtat efter, ett bra tag! den senaste tiden har jag varit tyst inte sagt ett ljud har jag sagt något så har jag tänkt för mycket innan jag säger det. vilket kan kännas jobbigt. för tänker man för mycket har man för höga krav på sig själv. är man sig själv så säger man vad man tycker och låter inte känslorna ta över. jag har även tänk på att när man är nervös och pirrig ibland lite blyg så blir inte allt som man vill!

om helgen!
i helgen fick jag besök av nära och kära! har ärligt talat saknat dem! men tack vare alla tabletter man ska käka för att må bra gör att man blir konstig ibland känns som att de inte fatta att jag tyckte de var kul att de kom. fast det var det, de fick även en böter på 1000kr för att de körde fel, skönt nog slipper jag betala! hoppas jag ! hade även annat  besök som var trevligt kunde varit bättre om jag slutat med mina skitsaker som jag gjort från och med nu! tabletter vilka man än tar påverkar humör och sinne!!! om jag fick välja själv skulle jag vilja spola tillbaka tiden till augusti då jag var mig själv, och få allt att bli perfekt. fast som sagt ibland blir inte allt som man vill och allt man kan göra då är att hoppas på en andra chans!
tack för helgen, de som var med och tack för min fina present jag fick! ska käka osten väl och göra falukorven använd!! grattis louise som fyllde 19år igår och förlåt för att jag inte ringde eller skrev! hoppas du gillar din nya telefon! tack ni andra som gjorde min helg bättre än vad den kunde varit! och som sagt ibland är man inte sig själv och ja nu känns det det som ett jävla depp inlägg vilket det kanske är! men WOHO ny vecka nya tag!! PUSSSS!!!



som louise nyss sa, har du gått och blivit emo linnea?

hahah i hate you

idag har jag haft praktik hela dagen och är skit trött. slutar med att sanaz har skrämt mig ca 5ggr idag och hon anser mig vara värre än denna kille!!!


hummmmmm

Idag har jag gjort allt för att slippa plugga! tvättat 3 tvättar, sorterat mina kläder och vikt in allt i min garderob i färgskala, rensat skor, sprungit i trappor. och nu är sysslorna slut, jag har gett upp mitt hopp om att orka städa klart mitt rum idag, det som återstår är att plugga.

har just nu bosatt mig på jennies matta och håller henne sällskap medans hon pluggar, vilket hon gör varje dag.. jag förstår inte hur hon fortfarande kan vara glad :O och kom just på att jag måste ha spenderat mer tid på golvet denna vecka än vad jag gjort ståendes. höhöhöhöhö


HOHO

Skulle träna imorse men var för mörkt ute så vågade inte cykla dit. håller på att städa och plugga för fullt. blir kanske att träna lite senare.
Idag är jag glad, blev klar med fodret till jackan också, känns skönt att inte ligga efter ! CYAAAAAA

varför händer allt mig?

Idag på träningen när jag gjorde mina muskler mer flexibla så var det en man framför mig som lyfte tunga vikter, och när han böjde sig neråt för att kunna göra sin övning så såg man hur byxorna verkligen framhävde hans rumpa, inte på ett bra sätt! det första jag tänkte var : jävlar vilka tajta byxor... och jag hade rätt, de sprack. han upptäckte det inte först utan efter ca 5min och då gick han! efter träningen så duschade jag där, och varje gång jag duschar där på träningen så känns det som om jag är ensam om att duscha där. skulle klä på mig upptäcker att jag inte har nå nya trosor med mig, så fick köra utan.. gick till patricias skola och mötte upp henne, vi skulle nämligen på stan och fika. men innan så gick jag på toa på hennes skola, och när jag sitter där på toan så kollar jag ner på mina byxor och upptäcker att jag har ett stort hål mellan benen på dom. så fick springa hem, hoppas ingen såg något ^^

i like it

'




 
nu äre dags att sova nighty! 

en bra kompis

Louise säger:
mmm skönt att bajsa..... ska försöka träna =D hehe har fått så feta vader så mina stövlar ger mig blodstopp när jag ska stänga dom sen kan jag inte ha 80 i BH storlek längre........................så ja det känns lite hårt i äggstocken.


annanas

Kom nyss hem från Fanny!
kul att vi har bott grannar utan att vetat om det i snart 1 år haha!
sen bakade vi även världens goaste annanaspaj och snacka skit.

JAG VILL HA MIN NYA MOBIL NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I wanna get back on track

hatar vardagar, för varje morgon är exakt likadan.. Alarmet ringer jag ligger och drar mig i ca 1 timme, skyndar mig att bli klar till skolan på 15min. går till skolan och vid varje övergång jag kommer till så blir det alltid rött, jag kommer alltid 5minuter försent fast jag ska hinna. och jag blir så förbannad! varför blir det alltid rött fast jag går olika tider varje dag ?

Idag har jag även fixat ny mobil och blivit kund hos 3 så allt ska komma inom 2 veckor och då blir det nytt nummer. kan vara ett dåligt val, vad vet jag? men tänkte iaf prova i 18månader.

Tror även att har tänkt för mycket, för idag är min hjärna tom min kropp är tom och jag tänker ingenting, det jag vill göra är nog att gråta! fast jag är ju inte ledsen, men ibland behöver man helt enkelt göra det!

vill även köpa ett nytt huvud så jag slipper köpa ipren!

Och för er som tycker att jag är tråkig, torr och bara klagar nu, kan jag säga att idag på makeup/hudvårds lektionen tyckte min lärare att mina ögonbryn och att smink "provet" vi hade idag var perfekt! :D


!ehm exakt!

he he

jag är glad, nu ska jag tänka sova vakna börja på ny dag!

he he!

jksdjhopcf

ingetfungerarmedteknikimoutofhere

hårda ord

linnea 23:02
YO sexy
kom in i min grotta  Ditt meddelande skickades inte eftersom Malin inte är inloggad.
23:02Malin är inloggad.
malin 23:02
hey baby
Linnea 23:02
kom in i min grotta
Malin 23:03
på vilket utav sätten ska man tolka det där tycker du? din lilla pudding;)

Linnea 23:04
hehehe kom in bara så får du se ;);)
Malin 23:09
Kom in till mitt palats!
Linnea 23:09
jag är trång
vad är du ?
Malin 23:10
En kåt giraff!
Vad är du?

Linnea 23:11
pandaknullare
malin 23:12
Tänder du på giraffer ?
Linnea 23:12
bara jag får spräcka dom i halsen med min pansar dolme

malin 23:13
bring it to me!
Linnea 23:15
bend over
Malin 23:15
done!
Linnea 23:16
i wanna hear you scream
Malin 23:16
har tappat rösten! men kuken är hård!

Linnea 23:17
men jag har ju kuk
inte du
Malin 23:17
jag är gay :O:O
Linnea 23:18
omg
im out of here
Malin 23:18
Woooooops, trodde du visste!!
Linnea 23:19
hahahahaha


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

jag har ett lyckopiller en lyckodos varje dag. får den mest när jag får sms eller är inne på datorn. men det är en bra lyckogrej.

lugna favoriter

har sedan halv 11 legat vaken i min säng och försökt sova, men gav upp. hörde papa nynna till varenda låt de spelade på lugna favoriter i 2timmar, kan ju inte påstå att det var så sömngivande!

idag åker jag hem till örebro och på tåget ska jag planera hela min vecka i detalj bara för att ha något att göra :)

bye

23oktober

ja just idag fyller jag år :)
har haft bakmaraton med att göra tårta men misslyckas nästan konstant.. skulle göra 2 stycken blev sur och gjorde 1 istället. and it's a big one.

haha...

fick gå hem tidigare idag från praktiken vilket var bra, men kan ju säga att det känns ju iaf som att dom kommer komma ihåg mig hädan efter.. nu blir jag sängliggande hela dagen! vilken känns surt för vädret är underbart

drömmar

jag har sovit jätte konstigt hela denna vecka och drömt massor med skumma saker...
som inatt hade jag en skit konstig dröm som verkligen var verklig kändes det som..
jag drömde att jag var hemma hos farmor, hon hade lagat sin berömda lasagne och sedan var även timo(pappas kusin) och pappa där. det började med att jag såg hur pappa lassade upp en varsin stor bit till han själv och timo och lämnade nästan ingenting kvar, och så sa jag : men jag vill ju med ha! och så fick jag en liten ynka hörn bit, som jag kan lova om det var i verkligheten så hade den gått ner på en tugga.. men iaf i drömmen blev jag så lycklig att jag verkligen kastade i mig lasagne biten, och sen så vaknar jag och upptäcker att jag ligger och tuggar på mitt täcke, lagom mysig!

nu är det dags att göra sig iordning! är alltid så sjukt seg, ska dra iväg om 45 min till praktiken och just nu sitter jag i strumpor och trosor! VARFÖR lämnade jag min kära cykel uppe på stan igår? önskar att jag hade drömt om min cykel istället, och legat och sparkat trampor i sömnen istället!

nu känner jag mig hungrig

GOD MORGON!


fotboll

sitter hos anna och kollar på fotbollen. örebro leder än iaf.
kolla igenom  hennes dator och hitta massor med fula bilder på mig, tänkte att jag skulle bjuda på några :D

finns massa mer men orkar inte lägga upp dom !!!!

naken under!

japp som rubriken låter så skippade jag trosor och bh idag!, men bara efter jag duschat tills jag bytte om nu haha. fast det är faktiskt en skönt känsla!
ikväll inviger jag mössa för första gången i år tror jag. funderar på att ta vantar också. det känns som vinter nu!

äckliga killar

idag när jag tränade så, var det en kille som följde efter mig vart jag än gick och han stirrade verkligen sönder. antingen så var han imponerad av mitt flexibla tränande eller så kanske han hoppades att få något på kroken.. har även en annan läskigt man på träningen som jag har sett innan, men han är bara där på mornar, så jag har försökt skippa så tidiga träningar som möjligt.. kommer ihåg förra året när jag såg honom första gången, det var precis utanför träningen och jag vände mig om då står han där över 2 meter lång och svart(ja han är färgad) och luva och tittar på mig och säger hej, och jag som alltid är lätt skrämd fick panik och sprang hem.
men nog om det dessa grabbar är säkert jätte trevliga ! haha..

och louise payback kommer när du minst anar det, och nej jag är inte kär som du tror. och du är fortfarande den personen jag pratar mest med under en hel vecka och dygn. jag vet att jag har sagt att vi ska gifta oss om vi båda är singlar vid 40års åldern, men du behöver ju inte ragga på mig redan nu ? ;)

you made my day!

haha ibland så förstår jag inte varför jag är kompis med dig louise ? gå in och kolla. så sjuk brud hahaaaa


onsdag

insåg att jag gick upp förtidigt!
så nu har jag en chill morgon med kings of leons nya album.
rev mig även på handen så jag började blöda, det svider lite.
jag blir så förbannad att det bara är 24 timmar på ett dygn, alla dagar går så fort, är så mycket man vill göra men finns knappt någon tid!
efter skolan ska jag iaf träna, sen funderar jag på att dra hem till patricia och säga hej! =)


nu drar jag, skitsamma om jag kommer för tidigt !

Godmorgon!

inatt har jag sovit som en stock och just nu är jag sjukt nyvaken!
är även snart klar med mitt rum, ska endast plocka undan massor med små saker som står på fel ställe, skönt att fixa om ibland !
nu ska jag fixa mig och sen springa iväg till skolan!

yaaaaaaa

Imorse var jag as seg skulle upp kl 7 men gick upp kl 8, började 8.25 men jag hann iaf haha. sen fick jag reda på svaret på religionsprovet jag gjorde förra veckan. jag hoppas starkt på att jag skulle få ett mvg, men nej sån otur som jag har så fick jag självklart 1 poäng ifrån!

igår när jag var med johanna och rebecca så gick vi in till biblioteket och så pratade vi om någon kille, och så sa jag han, och så var det en tant som gick framför mig som vände sig om och sa du sa han! det heter honom, honom heter det, du sa fel. inget fatta något, men så typiskt tanter! hon skulle passa perfekt med min morfar om han hade varit singel för morfar är exakt likadan!

nu ska jag fortsätta med mitt projekt arbete sedan ska jag springa upp på stan och handla underkläder med Clara :)

yo!

Idag var första lektionen inställd,  kul nog visste ingen det. så hade "hål" från halv nio till kvart i 1 haha. det sög !
men har iaf börjat med min jacka, först gick det skit men det går braaaaa nu! :)  har även svettats som ett djur idag så nu är jag helt utmattad och halft död, men ska städa innan jag ska sova :D



för litet hål!

sådär nu har jag blivit lite snällare än innan.
gick nyss och skulle borsta mina tänder, såg då att någon mosat ner min tandborste i ett för litet hål, så där fick jag stå kämpandes för att försöka få upp den.

och ang, helgen, ja louise du var dyng full svaret får du här. du drack mer än halva flaskan rose, du drack en öl och fick en grogg av mig som endast innehöll vodka nästan, sedan på korgen så var det första du gjorde att  du beställa 2 cider, snällt nog fick jag en, men du fick tillbaka den sen för jag ville inte ha den, du träffade tydligen en ny kompis i toa kön och erbjöd dig att köpa shots till henne, medans du nyss sagt åt mig att säga till att shots är förbjudet för vi vet vart vi slutar. du tog shotten iaf, och försvann, nästa gång jag träffa dig var du med en random brud som var fast medveten om att få dig till toan för att du var så sjukt full och du behövde verkligen spy, antar att det säger allt.

sedan fick jag ett klagomål av louise att alla som dricker med mig blir alltid för fulla för sitt eget bästa, och hamnar på olämpliga ställen.. men antar att det är därför du gillar mig. och för att jag ringer dina föräldrar så fort du blir för full ;) haha

nattiiii

avreagera mig

fitta hora kuk och alla andra fula könsord!!!!!!!!!!!!! jag blir förbannad
jävla hordator som fuckar sig!!!!  

baaack

är hemma i örebro igen, känns skönt! läskigt dock att gå själv från tågstationen och hem till mig, men hade som tur va sällskap i telefon iaf, fast batteriet dog precis när jag kom hem, sen när jag skulle gå in så upptäckte jag att mina nycklar var borta som vanligt! men tvingade jennie att komma ner och öppna!

nu är jag död

luuring

näe blev inga bilder igår innan jag drog ut. men kanske slänger upp idag får väl se!

hade sjukt tråkigt på krogen innan johnossi spela så jag drog faktiskt, ovärt att betala 200kr sen dra, men men ;P
har även haft deep talk med min pappa, så nu vet han alla mina hemligheter vilket känns bra för då behöver jag inte ljuga för honom.

inatt kunde jag knappt sova, fört så bråka grannarna från 1 till kvart över 2, och då somnade jag direkt, sen vaknade jag upp kvart över 5 av att de skriker igen och deras unge med, så då låg jag och lyssna på dom tills kl blev efter 7 på morgonen.. sen runt 8 somnade jag och gick upp kl 9.

lät som att dom mörda ungen eller något så mycket som den skrek. skönt att man inte bor i radhus annars.

åker antagligen tillbaka till örebro ikväll eller imorn bitti.

OLD PIC från när jag hade brunt hår i typ 3månader haha.

Elias!

Grattis till Alex och jocke som fick barn idag, Elias blev hans namn :D


har även haft dålig uppdate!!!!
 men vart för upptagen helt enkelt och inte orkat. men slänger ut lite bilder ikväll innan man drar och kikar på johnossi  ! :D

till lousie!!!!

så sjukt fula bilder!! men här får du se lite iaf lousie ring mig sen så ska vi snacka pengar cash och helgens bravader


notera mitt försök till pose högst upp som slutar med att jag bara ser klumpig ut med en dubbelhaka på köpet!

idag är jag ego.... som vanligt




ser att mina armar ser gråa ut, jag skyller på ljuset.. jag ser att jag ser skitglad ut men jag är ganska depp,
´...... FÖR JAG VILL INTE STÄDA..

blowjob

är det blåsigt så är det jag jobbbar i motvind får löv i håret och sol i ögonen, folk tror jag gråter fast jag är överlycklig, men detta väder gör mina ögon känsliga..
älskar barnen jag jobbar med, idag så fick några stycken måla mjölkpaket och sedan göra det till små hus, insåg snarast att det blev en trend då alla ungar flockades runt mig och bad mig fixa exakt lika till dom, och självklart gjorde jag det, men tror jag tog mig vatten över huvudet för klippte mig i fingret så jag började blöda. så nu har jag ont.

nu ska jag städa och städa och städa sedan packa och sova, herrååå

im off


nu drar jag till praktiken och leker med alla barn :D

Mörker och kyla

hatar att det är mörkt på mornarna, för då vill jag bara ligga kvar i sängen! och idag är jag uppe jätte tidigt för att jag ska på praktik, men jag önska jag fortfarande var sjuk så jag kan ligga i min säng hela dagen.
skulle även betala en räkning imorse men insåg att jag har varit för seg för sista datum att betala den var 12 oktober så det suger ju litte, för då får man ju vänta på den nya avgiften och sen betala tror jag, om jag inte betalar in allt nu iaf, och sen får en ny lapp så kan jag säga att jag redan betalat hum, jag är inte så bra på det där.... borde ha en person som sköter alla mina räkningar och min ekonomi. nu måste jag fixa mig....


herråååååååå

att ha en kompis som patricia

sitter just nu inne på msn för första gången på flera månader, jag hade 54vänförfrågningar. synd hörrni säger jag för ni kommer inte med på min cooola lista.
sen så börjar jag prata med patrica, hon undrar vad jag gör, jag säger att jag skriver med en kille. och jag kan verkligen föreställa mig hur det kommer lite i brallan på henne för hon börjar fråga, hur ser han ut är han snygg vad heter han vart bor han, och sen när jag bekriver hur killen ser ut så vet ju jag redan att hon skulle ha offrat sin högra hand för han, så svarar hon MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMHMMMMMMMM inte helt fel. patricia snälla använd majsen!!!!

en morgon i ett fullt hus

Imorse så var jag jätte trött, tyckte jag hörde att någon mer som var vaken men såg ingen, så jag tog mina trötta kliv mot toadörren och öppnade den då möts jag av en halvsovande och halvdöd Sanaz som sitter och skriker, jag får panik och trycker upp mig mot väggen sedan ramlar jag ner, medans jag skriker. sanaz fortsätter att skrika, och undrar vad jag håller på med.... hon borde  kanske låsa toadörren ;)

hahah knarkpojkarna på kanal 6

haha sitter just nu och kollar på cops på 6an, då har poliserna stoppat en bil med 2 unga pojkar i, då ber polisen föraren gå ut medan den andra får sitta kvar, killen som polisen tog ut säljer sin kompis för att inte hamna i finkan och verkligen berättar allt, sedan tar dom ut den andra killen och griper honom, så får hans kompis säga upp allt som han precis sa till polisen inför sin kompis, och berättar precis i minsta detalj om vart allt fanns hans kompis blev ledsen och langa upp allt gräs på huven på bilen, och då berättar den andra killen att det finns mer där fram. hans kompis åker i finkan medans den andra killen få gå, visst är det bra att han berättar men jag tycker personligen att han med skulle åkt in eftersom att han skjusade han som skulle köpa och skulle antagligen ta han med men skyllde allt på den andra för att slippa bli gripen... BRA KOMPIS!!!!!

don't misstake my kindness as a weekness cause i can be hard to.

ursäkta min stavning

this is the sweet and tasty shit for all junkis

bra dag

sitter just nu och pratar med min kära louise hon gör mig grön avund medans hon berättar allt hon har shoppat, tänkte berätta att min dag har varit super skön, för jag försov mig imorse men gjorde mig klar på endast 15min och kom i tid till skolan haha skit bra, sedan så slutade jag kl halv 12, och då vilade jag och sedan har jag städat, efter det kom Jessica och Patricia hit vi snacka skit och skratta patricia var min slav som vanligt så hon kliade mig på ryggen i typ 30 min, såg nästan ut som om att jag haft djurisktsex efter alla röda rivmärken, nu ska jag vara social med louise igen
PUUSSSS


En teori

alla våldtäkter i örebro har skett på min gata typ, så jag kom nyss på att våldtäkts männen följer efter mig och sedan så försvinner och jag då tar de en ny tjej. höhö

skönt att han är fast iaf

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7942021.ab


att bli rånad

Idag satt jag inne på banken medans mina kära vänner fixa lite med pengar som jag skulle få, så tog jag mig en funderare.

att om jag sitter inne på en bank och det skulle bli rån på banken och rånarna har med sig vapen och börjar skjuta folk så tror jag fan att jag kommer bli skjuten först då jag har en rad med olyckor som följer mig i spåret, kan ha att jag är född med otur, nämde detta påstående till sofia, hon tyckte jag var knäpp.

it's gooooooooooooood

Just  nu känner jag att detta är en bra start på en bra dag, vaknade upp ur mitt koma och kunde inte andas med näsan försov mig i 30min men kom 30 min förtidigt till skolan, plugga lite extra till provet och efter jag gjort provet och lämnat in, så kollar läraren lite fort igenom det och nickar kollar på mig och säger bra, alla rätt linnea! JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAD.

men sen så kan han ju ha fel på synen så man får väl inte hoppas på det bästa.

burn baby burn

vill sätta mig i en kastrull och koka, fryser som en tok och gillar inte tanden riktigt än, får se om en vecka.
insåg att jag har prov i religion imorn som ja inte pluggat till så blir dags att sätta fart nu, vill ju som sagt få minst ett vg i religion så man får ju hoppas på det bästa!
vill även ha gojibär och pengar, kanske ska sätta ut en annons, trevligt sällskap säljes- ej sexuella tjänster eller? höhö nej nu drar jag nördbrillorna och kostymen på imorn när jag vaknar sliter jag av mig allt och fantiserar om att jag blir stålmannen.


som det står skrivet på skolans toalett, taste the toast bitches!

skillnaden

för er som vill se skillnaden så ser ni här
min fina tillfälliga tand som ger mig alla boys!!!!!

fast så som tanden ser ut på bilden såg den inte ut innan utan det var bara en tillfällig tand som jag fick ha i 3 veckor medans jag väntade på min nya porslintand

örebro

örebro universitetsstaden, våldtäktsstaden och min hemstad kan det bli bättre ?
kom iaf hém nyss efter en sjuk helg i falun, och med sjuk så menar jag verkligen sjuk, snoret har forsat ut som om det vore julafton att gått på nässpray dagligen och min hals verkar ha utvecklat manliga hormoner med hur jag låter när jag pratar. idag hade jag tandläkar tid och är äntligen klar med min tand, måste erkänna att den ser helt okej ut, im HAPPY


fat

nu vet jag varför jag döpte min blogg till fatblondebaby idag har jag ätit revbensspjäll tårta kakor och nybakta bullar. men allt detta var för att fira det som kommer hända imorn !
sitter just nu hos min kusin hon är smällfet, alla har klagat på mig, men nu kan dom klaga på henne tycker jag. synd bara det att hon är gravid så det är därför hon är fet, lite kul faktiskt för då får jag en liten knodd att leka med. nu ska jag hem och snyta mig sedan sova, viktigt möte kl 08.20
amanda
tata

fuckit

jag är förskyld typ, har as ont i halsen och kan inte svälja.  men iaf nu är min familj 2.5kilo mättare av allt kött dom älskade maten och jag funderar just nu på varför jag inte valde att gå en kockutbildning istället.
cyaaa

mitt fel

jag har blivit sjuk, jag har tränat fast jag varit sjuk, jag har träffat mina älskade vänner i fagersta. och nu är jag i falun. sov som en stock och blev väckt kl 11 för jag skulle laga mat, så nu har jag gjort iordning 2.5kilo tjocka revbensbjäll, hörde att min familj är hungrig, och hörde att jag var grymmast på att laga mat !

drick ?

kl är mycket typ 2
älskar mina rumskamrater som dricker! och de andr som är här.

överlycklig

ljudet på min telefon fungerar igen för stunden :D
överlycklig att den hängt med alla mina äventyr och inte gett upp hoppet än, men om jag har tur får jag en ny på min födelsedag :D

ego

bild på min nya byxdress och ego bilder på mig








längtar till helgen för på fredag träffar jag mina älskade tjejer från fagersta och på lördag ska jag jobba på ett bröllop

HOME

hemma från praktiken kan ha haft den roligaste dagen på länge! kom nyss på att jag verkligen älskar barn!
gick även lite på stan och handlade en byxdress till min födelsedag men jag tvingade Jessica att köpa den till mig, dock måste jag ge henne pengar imorn.
nu ska jag städa och göra hemmafru sysslor. tror jag är ensam hemma för det är helt tyst i huset, annars väntar dom väl runt hörnet för att skrämma mig !

Regn och torsdag

ska snart åka iväg till min praktik plats och ta hand om små barn, jag sa till dom att jag var morgonpigg men just nu så vet jag inte om det stämmer. have a great day ya'll




det är regn ute idag och kallt, funderar på om jag ska ringa en taxi .

En man



om man fick välja fritt så har ni mitt svar här.

IMPAD


är impad över bollen på mitt huvud som jag lyckats göra.


är inte lika impad över min tillfälliga plast tand men byter den på måndag !


men är grymt impad över min annanas jag köpte idag !


Död

hur kan man bli så trött ?
gymmade imorse, var i skolan, gått på stan, allt detta i samband med en grön stor väska som väger 20kg.

och jag blir så förbannad!!!!!!!!!!!! just när jag överfört mina spar-pengar för att shoppa så har dom inte ett piss på stan.

antar att jag får vara naken på min födelsedag :(

insåg just nu att både jag och sanaz satt exakt likadant vid datan haha.
idag snodde jag även en rulle toapapper, kan berätta att detta är mitt största brott jag någonsin begått. vårat toa papper här i lägenheten går åt som smör, jag känner mig skyldig för jag kissar verkligen liter varje dag, resten av tjejerna har problem med magen. så ni kan ju gissa vad som händer då, känner att jag inte vill gå in på det. men ska faktiskt få riktigt bra skitpiller av louise så då kanske jag måste sno mer toapapper.

cya


att sova med sofia

att sova med sofia kan vara ett dilemma, hon snarkar och gnyr om nätterna och ska jämt hålla på att kramas. hon tar även stor plats i sängen. men sofia du vet det är därför jag gillar dig haha.

idag har jag rensat mitt sparkonto som jag inte får göra, men måste köpa kläder till min födelsedag.

snart är det den 23 oktober :D
101001-081848

singel




louise la upp denna bild på mig och så skrev hon " ja undra varför du fortfarande är singel. jag kan ju säga att jag förstår hennes fundersamhet.


nu ska jag sova, har legat i sängen nerbäddad och klar sedan kl halv 8 ikväll hihi

naken

idag har jag påbörjat mitt projektarbete vilket känns bra, sedan var jag och sofia iväg och gymmade vi köttade sönder på bandet och svetten bara sprutade, efter gymmet så drog vi hem till mig och duschade, ja sofia fick som hon ville men jag väntade faktiskt utanför, vi var för feta för att få plats i duschen... något som är mycket underligt eftersom att alla tjejer i huset har knullat i duschen förutom jag som aldrig hittar något ragg. men iaf medans sofia duschade så sprang jag runt naken och dansade och guppade på delar hon bara kan drömma om. nu ligger vi nerbäddade i min säng och kollar på halv 8 hos mig .
ciao


btw gå in på www.johannasjodin.blogg.se



ännu en gång fin bild på dig louise http://www.louipe.blogg.se

jag är en tönt

ingen lyssnar när jag pratar och lyssnar dom så tycker dom att jag är en tönt. tror jag. nej nu skoja jag bara jag är ganska cool.
idag på gymmet så frågade sofia om vi skulle duscha ihop, jag svarade ja men den är trång kanske väntar på dig utanför, ca 5 minuter efter så säger hon att hon ska bli lesbisk.

BRA DÄR!!

nu har vi kanelbullemys alla tjejer och jag, med ljus och skitsnack. sanaz sitter och skryter om sin one pieces tror jag ska elda upp den eller krypa ner tillsammans med henne ikväll  PUSS

vsg louise




Jag

hahahaa kolla min blogg

jag länkade dig på kanten

00:43Louise

JA SER :D:D

;);)

vare du som rinde?

00:43Jag

ja de varew

Louise

telefonen died:S

00:44Jag

men antog att du var för fet för att hämta en annan tele

ser du vad du heter på min länk??

Louise

ja e fett med pornanal !!!! True orkar inte ta mej ner för trappan...........låren gnids för mkt mot varandra

00:45Jag

hahahah

du är så störd

jag vill rida på en häst

alltså riktigt

ute i naturen

Louise

;);) du ditt sexy mus hål, jaså rida andreas ranta?

jaså haha, menlett vi jör !

00:47Jag

tar du ranta då elelr?

jag tar typ en riktig häst

Louise

okej nja asså han e ju finsk jipsy så ja passar... or am I?

00:50Jag

i donnooo

or do i ?

00:50Louise

:O:O

Louise

nej ska sova nu, sluta sexa med cam andreas nu å sov du med !!!! I call you later my little cake lover (K)


detta avslutar natten byebye lovers


efter 00

idag är det den 4 oktober 19dagar kvar tills jag fyller år.

imorgon har jag skola igen som vanligt, och måste säga vad hände nu, brukar aldrig lägga mig efter kl 00 när jag ska till skolan, brukar somna först i huset, de andra tjejerna lägger sig runt 00 och jag lägger mig runt kl 21.00 så undra vad som hände nu. tror jag ska kissa iaf. och jag funderar fortfarande på att färga håret svart.

hahahahahahahahahah

bara för att jag har den roligaste kompisen

Louise : du linnea, tänkte du vill inte ha en manligstrippa när du fyller år ?

jaha

att det ska vara så jävla svårt att fixa present. men får hoppas att louise gillar den sen annars jävlar !!!

är hemma hos mig i örebro igen, men jävlar vad kallt det är inne.. väntar på att jennie ska komma hem så vi kan snacka lite skit hihi.

onödigt inlägg

föressten jag vågar inte färga mitt hår svart som det var meningen att jag skulle göra idag.

sjuk ?

tror jag börjar bli sjuk, hoppas jag bara inbillar mig.
idag lämnar jag torpa och beger mig hem till örebro känns AWESOOOOOME. funderar på att träna idag eftersom att jag inte ska träna på torsdag. det är så att jag om min vän louise har en deal försten med mest viktras till 6 juni vinner en kryssning som den andra ska betala och åka med på. jag inser just nu att jag har en värdig motståndare då hon gör allt för en kryssning, hon har ätit vatten i 10 dagar knaprat piller skippar krogen whats the deal. det enda jag gör är att träna men för att göra dig avis louise han jag säga att jag är minus 4kg fast jag hörde att du var minus 6kg ?

http://www.louipe.blogg.se fin bild på dig louise


äckligt

jag hatar spindlar, och fick nyss en spindel upptryckt i ansiktet av syrrans sambo. TACK FÖR DEN!

idag har jag pluggat svenska och körkortsteori ätit mat glass godis och ännu mer mat. tacka gud att jag får frossa för att det är lördag och jag är nervös inför imorgon. undra om jag kommer svimma ?

Frossa

SANAZ har något att berätta, du kan forsätta smörja in dig med din ost över hela kroppen jag kör på fil istället.

idag har jag pluggat hela dagen. är vad jag skulle vilja skriva. jag har helt enkelt gjort annat, men är iaf klar med svenskan och ska påbörja religionen nu. men innan jag gör det så har jag helt enkelt lite frossmoment att komma över. jag fyller år om 21dagar och ska bjuda släkten på fika, så letar efter bra bakelser tårtor och såvidare som jag ska baka med mina magiska händer. kanska ska bjuda släkten på hollänska brownies så att det blir lite fart. 


Att puffa

fick svar av en smart person att puffen på facebook var likadant som på en dejtingsida där man lämnar intresse för folk. så tack alla ni 500st som puffar mig varje dag. jo tack jag vet det stärker förtroendet. (he he) eller?


såg nyss att min tumme ser sne och ganska så ful ut.


BORING

Är fast ute i skogen, en mysig tråkig fredag helt enkelt.
här får ni massor med egobilder på mig så slipper jag lägga ut fler på mig !

nyast längst ner WOHO
ska nog ta och plugga lite svenska nu. this year i'm good!


It's a beutiful day

lite bilder från morgonen i torpa.

hope you all will have a great day.





nu är det dags att åka till bussen.

RSS 2.0